Major League Soccer: Colorado Rapids – FC Dallas

Analiza meciuri

Colorado Rapids – FC Dallas

In cel mai mare derby al ligii de vest se va intalni liderul din Major League Soccer, FC Dallas, cu echipa de pe locul secund, Colorado Rapids, care are cu 3 puncte mai putin, insa trebuie sa joaca inca 3 meciuri. Dallas s-a calificat in semifinala Cupei, in timp ce Colorado se poate lauda cu faptul ca nu a mai fost invinsa de 3 luni. Cei de la Colorado au fost eliminati din Cupa, chiar de Dallas. In sezonul trecut ambele partide jucate in Colorado s-au incheiat la egalitate 1-1, iar in confruntarea din Dallas, oaspetii au castigat cu 4-0.

Colorado Rapids

A castigat in deplasarea de la Dallas, iar acum isi doreste o noua victorie care o poate aduce pe primul pozitie din clasament, tinand cont ca are inca 3 meciuri de jucat. Antrenorul Mastroieni a anuntat ca echipa sa, va face tot posibilul sa obtina cele 3 puncte din acest mare derby. Vine cu un moral bun, deoarece etapa trecuta s-a impus in fata celor de la Kansas City cu 1-0. Colorado Rapids nu a pierdut in Major League Soccer din luna aprilie, perioada in care a inregistrat 8 victorii si 6 remize. Pe teren propriu a castigat de 8 ori, iar in deplasare a terminat de doua ori la egalitate, asadar se asteapta la un nou rezultat pozitiv in confruntarea cu Dallas. Ne asteptam sa vedem in teren aceeasi echipa de start ca in partida precedenta. Singurii absenti vor fi Serna si St. Leger.

FC Dallas

Este echipa cu cel mai bun punctaj din clasament in acest moment, insa trebuie sa tinem cont ca are cateva meciuri jucate in plus, fata de celelalte urmaritoare. In ultima deplasare a pierdut usturator cu 5-0 in fata celor de la Seattle, asa ca acum va trebui sa fie foarte atenta, deoarece Colorado este un adversar mai dificil. Jucatorii antrenorului Pareja au castigat 4 din ultimele 5 dispute din campionat, iar in Cupa a ajuns in semifinale dupa ce a reusit sa treaca de Houston si Colorado. Este posibil ca cei mai buni jucatori sa fie obositi, pentru ca au jucat acum 3 zile cu Houston. Fundasul Loyd va lipsi din cauza ca este accidentat.

{{notification_msg}}