Lupta pentru supravieţuire în La Liga: Granada – Rayo Vallecano

Analiza meciuri

Granada – Rayo Vallecano

Se stie deja ca lupta pentru supravietuire in La Liga se va da intre multe echipe pana in ultima etapa. Aceste echipe sunt candidate serioase la retrogradare, din pacate pentru ele se afla in aceeasi situatie ca si in sezonul trecut, doar ca atunci au scapat. In prezent, Granada este pe prima pozitie deasupra zonei retrogradabile, iar Rayo Vallecano este pe o pozitie mai sus, dar la egalitate de puncte. Ambele au una dintre cele mai slabe defensive din campionat. In ultimele doua etape amandoua echipe au avut parte de cate o infrangere si o remiza. In tur, Rayo a castigat cu 2-1 duelul cu Granada, iar ultimele 4 intalniri tot echipa din Madrid a fost invingatoare.

Granada

Problemele inca nu s-au terminat pentru Granada, dupa ce a obtinut doua victorii la rand, in urmatoarele doua meciuri a reusit doar o remiza. Acum doua etape a pierdut cu 2-0 in deplasare la Betis si au avut un jucator in plus in a doua repriza. Nu a putut profita de avantajul pe care l-a avut, apoi a urmat meciul cu Espanyol pe care putea sa o invinga, dar n-a facut-o. S-a multumit cu un rezultat de egalitate, dupa ce a ramas mai bine de o ora in 10 oameni cand atacantul Barrala a primit cartonas rosu. Interesant este ca a reusit sa marcheze in inferioritate numerica si cu 8 minute inainte de final a avut un gol anulat. Pe langa Barral vor mai lipsi Lomban si A.Fernandez. Ii vom vedea in teren din primul minut pe Babin, Penaranda si J. Fernandez.

Rayo Vallecano

Rayo trece printr-o perioada grea, deoarece vine dupa  infrangeri la rand. Se afla totusi deasupra zonei retrogradabile, mulumita faptului ca a obtinut 4 remize inainte acestor rezultate negative. A pierdut duelurile cu Barcelona si Espanyol, dupa care au urmat trei rezultate de egalitate, toate cu scorul de 2-2, iar meciul cu Eibar s-a terminat 1-1. Are o defensiva foarte slaba, care are o medie de 2 goluri primite pe meci, in schimb singurul avantaj, daca putem spune asa, este ca a marcat cel putin 1 gol in fiecare duel. Dupa infrangerea 2-1 cu Espanyol, antrenorul Paco Jemez a efectuat o serie de moficari la echipa. Ittura la inlocuit pe Raul Baena, Miku a jucat in atac, a revenit fundasul Ze Castro, iar Ozbiliz si Piti au primit sansa de a juca. In meciul de sambata Amaya il va inlocui pe D. Llorente, iar Hernandez si Jozabed vor fi in linia de mijloc. 

{{notification_msg}}