Lupta pentru promovare în Serie A: Pescara – Trapani

Analiza meciuri

Pescara – Trapani

Dupa ce Pescara si Trapani au trecut in semifinale de Novara, respectiv Spezia, se vor intalni in urmatoarele doua meciuri care vor decide cine va promova in Serie A. Ambele merita pe deplin sa joace in finala, Trapani a terminat sezonul pe locul 3, iar Pescara pe 4, la un punct distanta. Intalnirile din campionat dintre aceste doua echipe, s-au incheiat cu victoria oaspetilor, atat in tur cat si in retur.

Pescara

Aceasta este a doua semifinala pentru promovare pe care o joaca Pescara, anul trecut a eliminat-o pe Bologna, iar cu siguranta va incerca acum sa treaca si de Trapani. Cu toate ca adversara sa a terminat cu o pozitie mai sus in clasament, multi cred ca Pescara este favorita in aceasta finala pentru ca are expierenta mai multa in meciuri importante. A invins-o in semifinala de doua ori pe Novara, acasa cu 4-2 si in deplasare cu 2-0. Printre jucatorii Pescarei se afla si golgheterul campionatului Lapadulla, care a reusit sa inscrie de 27 de ori. Datorita lui, aceasta echipa a avut parte de multe rezultate bune. Trebuie sa precizam ca jucatorii antrenorului Oddo nu au pierdut in ultimele 10 saptamani, reusind 9 victorii si doua remize in aceasta perioada. Pe lista absentilor se afla mijlocasul Mandragora si fundasul Coda.

Trapani

Este una din cele mai placute surprize din Serie B in acest sezon, avand in vedere ca o echipa cu un buget asa de mic a reusit sa se lupte pentru promovare. A incheiat campionatul in spatele liderilor Cagliari si Crotone, care au promovat direct in prima liga. Trapani a trecut in semifinala din play-off de Spezia, dupa ce a castigat acasa cu 2-0 si in deplasare cu 1-0. In acest fel elevii antrenorului Cosmi, au aratat ca au meritat sa termine campionatul pe locul 3 si sa joace in aceasta finala pentru promovare. A pierdut ultima data in luna februarie, dupa care a triumfat de 14 ori si a remizat de 3 ori. Din aceste motive nu ne asteptam ca antrenorul Cosmi sa schimbe primul 11 si nici tactica, mai ales ca are la dispozitie toti jucatorii.

{{notification_msg}}