Ligue 1: Nice - Rennes

Analiza meciuri

OGC Nice - Stade Rennes

Gazdele frumosului oras francez - Nice, se clasareaza inaintea acestei etape pe a 17 a pozitie, avand trei puncte mai putin decat oaspetii de la Rennes, care ocupa a sasea pozitie a clasamentului din Ligue 1. In intalnirile trecute din campionat cu Rennes, Nice a adunat o serie consecutiva pozitiva - patru victorii si doua remize .

OGC Nice

Ultima intalnire cu adversarii acestei etape au incheiat-o la egalitate 1-1, in luna aprilie. In cele ce urmeaza vor fi nevoiti sa etaleze un joc superior daca vor sa emita pretentii la victorie. In urma primelor trei etape aduna doar un singur punct, din etapa a doua disputata in deplasarea de la Caen. Infrangerile suferite fiind pe teren propriu cu Reims si Dijon. Cel mai important rezultat venind abia in ultima etapa, victoria reusita cu Lyon. Avand in vedere pozitia slaba pe care o ocupa in clasament, se asteapta din partea antrenorului Vieira o abordare mai ofensiva a acestei intalniri, decat in etapele precedente.

Stade Rennes

Dupa ce au debutat in acest sezon cu o infrangere in fata celor de la Lille, a doua etapa le aduce o victorie la scor minim cu Angers. Remizeaza cu Marseille in deplasare 2-2, iar in ultima etapa inving  Bordeaux pe teren propriu fara sa primeasca gol, datorita reusitelor lui Andre si Bensebaini. Aceste rezultate le ofera momentan a sasea pozitie a clasamentului, fiind la o diferenta de 5 puncte de lidera PSG. Reamintim cel mai important transfer al sezonului - mijlocasul Ben Arfa, iar absentele de care sufera lotul sunt mijlocasii Hunou si Johansson, si fundasul Baal.

{{notification_msg}}