Liga Națiunilor: Irlanda de Nord – Austria

Analiza meciuri

Irlanda de Nord – Austria

Dupa remiza din Viena, Bosnia Hertegovina si-a asigurat primul loc din grupa, ceea ce inseamna ca acest meci nu mai poate schimba nimic. Austria nu mai poate pierde pozitia secunda dupa acel egal, iar Irlanda de Nord va parasi competitia.

Irlanda de Nord

In primele 3 partide din Liga Natiunilor a pierdut de doua ori in fata Bosniei cu 2-1 si 2-0, iar duelul cu Austria s-a incheiat cu scorul de 1-0. Putem spune ca a avut ghinion pe finalul partidelor, deoarece a ratat cateva ocazii importante de gol. Acum cateva zile a remizat fara goluri in Dublin si nu mai are nimic de pierdut in duelul de duminica seara. Norwood si Grigg sunt accidentati.

Austria

A ratat sansa de a urca pe prima pozitie acum cateva zile cand a terminat la egalitate 0-0 cu Bosnia- Hertegovina. Asadar, trebuie sa se multumeasca cu locul secund care o califica in faza urmatoare a turneului. Are asteptari mari de la aceasta competitie si ramane de vazut daca selectionerul Foda va ramane in continuare pe banca tehnica. Cu siguranta vor fi modificari in echipa de start, pentru ca Sabitzer, Burgstaller si Grillitsch sunt pe lista indisponibililor.

{{notification_msg}}