Liga Națiunilor: Grecia – Estonia

Analiza meciuri

Grecia – Estonia

Lucrurile sunt rezolvate in mare parte in grupa C, inaintea acestui meci. Grecia si-a propus sa lupte pentru prima pozitie, insa trebuie sa se multumeasca cu locul 2. Estonia este ultima din grupa si va parasi competitia. A acumulat doar un singur punct in 5 partide. In prima confruntare grecii s-au impus cu scorul de 1-0 in fata Estoniei.

Grecia

Se afla la 6 puncte in spatele liderului Finlanda. Acum doua etape a fost infranta de finlandezi cu scorul de 2-0, cand avea mare nevoie de un egal. In disputa precedenta s-a impus cu 1-0. Nu se mai poate schimba clasamentul, chiar daca Finlanda pierde in Ungaria, iar grecii castiga acasa duelul de duminica. Ne asteptam sa vedem modificari in primul 11, fiindca Monalas este accidentat.

Estonia

Inca nu a simtit gustul victoriei in aceasta competitie si nu mai are nimic de pierdut. A inceput cu 3 infrangeri la limita, toate cu 1-0. Finlanda si Grecia au invins-o si singurul punct obtinut a fost cel din remiza cu Ungaria, incheiata cu scorul de 3-3. In etapa trecuta a pierdut in fata maghiarilor cu scorul de 2-0, esec ce a insemnat eliminarea din Liga Natiunilor. O veste buna pentru fani este ca va reveni Baranov, insa He. Aniera nu va fi pe teren din cauza cartonaselor galbene acumulate.

{{notification_msg}}