Liga Campionilor:TSG Hoffeinheim - Liverpool

Analiza meciuri

1899 Hoffeinheim – Liverpool

Avand in vedere ca aceste 2 echipe vin din campionate puternice, putem spune ca acest meci este un derbi si ca una dintre echipe v-a fi eliminata din Liga Campionilor dupa acest meci. Hoffeinheim este la prima participare in preliminariile Ligii Campionilor, in timp ce pe Liverpool este o presiune mare, ea fiind favorita la calificare. Hoffeinheim a inceput sezonul cu o victorie in Cupa DFB-Pokal, in timp ce Liverpool abia a scos un egal in prima etapa din Premier League. Aceste doua echipe nu s-au mai intalnit pana acum.

1899 Hoffenheim

Hoffeinheim a avut un sezon trecut excelent si a terminat pe patru in campionat, datorita acestei clasari ea joaca in preliminariile Ligii Campionilor cu Liverpool si incearca sa ajunga in grupele celei mai prestigioase competitii intercluburi din Europa. Echipa a pierdut cativa jucatori vara aceasta, stopperul Sule si mijlocasul Rudy au plecat la Bayern, dar in schimb au adus si cativa jucatori, Nordtveit,Gnarby,Schult si Hoogm. Nou venitii au debutat in meciul de cupa castigat cu 1-0 in deplasare cu Erfurt si probabil ii vom vedea in teren si in acest meci.

Liverpool

Liverpool s-a intors in preliminariile Ligii Campionilor dupa doua sezoane mai slabe in Premier League in care nu a reusit sa se claseze pe locurile de Liga Campionilor. Anul trecut acestia au terminat pe patru in campionat si joaca in preliminarii cu Hoffeinheim, un adversar dificil dar fara experienta in competitiile europene. In prima etapa din Premier League ei au facut egal cu Watford in deplasare dupa ce au intors rezultatul de la 2-0 la 2-3, dar s-au vazut egalati pe finalul meciului. Antrenorul Klopp nu v-a conta in acest meci pe stopperul Sakhosi fundasul dreapta Clyne, Lallana si Sturridge, acestia fiind accidentati, in timp ce Coutinho este pe picior de plecare la Barcelona.

{{notification_msg}}