Liga Campionilor:Tottenham - Juventus

Analiza meciuri

Tottenham – Juventus

Calificarea inca se joaca dupa ce meciul tur s-a incheiat cu scorul de 2-2, Tottenham avand un avantaj dupa ce a reusit sa marcheze doua goluri in deplasare la Torino. Dupa meciul tur ambele echipe au reusit sa castige trei partide in campionatele in care joaca.

Tottenham

Tottenham a invins pe Rochdale cu 6-1 in sferturile Cupei Angliei, in vreme ce in campionat au invins pe Crystal Palace cu 1-0 in deplasare si pe Huddersfield cu 2-0 acasa si sunt pe locul patru la distanta mica de Manchester United si Liverpool. Tottenham are cinci puncte avans fata de locul cinci ocupat de Chelsea si 13 fata de locul sase ocupat de Arsenal. In meciul tur cu Juventus ei au revenit de la scorul de 2-0 si acum pleaca cu prima sansa la calificare cu toate ca nu se vor putea baza pe stopperul Alderweireld care este accidentat si pe Aurier care este suspendat.

Juventus

Juventus trebuie sa castige acest meci sau sa faca un egal cu mai multe goluri decat in meciul tur pentru a se califica mai departe iar antrenorul Alegri probabil ca nu se va putea baza pe Higuain, acesta fiind accidentat, in vreme ce Dybala si Mandzukic nu sunt si apti suta la suta cu toate ca au jucat in ultima etapa in meciul castigat in minutul 93 contra celor de la Lazio. Recent Juventus a eliminat si pe Atalanta si s-a calificat in finala Cupei Italiei. Fundasul De Sciglio si mijlocasii Cuadrado si Bernardeschi sunt si ei indisponibili pentru acest meci.

{{notification_msg}}