Liga Campionilor:Sheriff Tiraspol - Quarabag

Analiza meciuri

Sheriff Tiraspol – Quarabag

Acest meci este un derbi al Europei de Est intre campioana Moldovei si cea a Ajerbaijanului, dar doar una dintre aceste echipe v-a merge mai departe, fie in Liga Campionilor, fie in Liga Europa. Dupa meciul tur terminat 0-0 la Quarabag, Sheriff are un usor avantaj, dar calificarea inca se joaca. Ambele echipe au mai jucat un tur preliminar, Sheriff a eliminat pe Kuski, in timp ce Quarabag a trecut de Samtredia. In afara de meciul tur aceste echipe nu s-au mai intalnit niciodata.

Sheriff Tiraspol

Cu toate ca nu este invinsa in campionat, lucrurile nu merg prea bine pentru Sheriff, ea are doua egaluri si doua victorii, iar in preliminariile Ligii Campionilor a trecut doar datorita golului marcat in deplasare de cei de la Kukesi. Nici situatia in acest meci dupa 0-0 in tur nu este chiar buna, mai ales ca daca primeste gol le v-a fi greu sa se califice mai departe. Antrenorul Roberto Bordin a facut si cateva transferuri, stopperii Racu si Posmac, mijlocasii Anton si De Nooijer si atacantul Mugosa, jucatori ce probabil vor fi in teren in acest meci. In ultima etapa din campionat contra celor de la Petrocub, antrenorul Bodrin a odihnit mai multi jucatori si probabil v-a alinia cea mai puternica echipa pe care o are la dispozitie pentru acest meci.

Quarabag

Campionatul inca nu a inceput in Azerbaijan si Quarabag a jucat doar trei meciuri oficiale  pana acum, toate in preliminariile Ligii Campionilor, acolo unde inca nu a primit gol si a inregistrat doua victorii contra celor de la Samtredia si un egal 0-0 contra celor de la Sheriff in meciul tur. Antrenorul Gurbanov este de 10 ani la conducerea echipei si vara aceasta a facut si cateva transferuri, portarul Kanibolotsky, stopperul Rzezniczak, fundasul de banda Huseynov si mijlocasul Donald Guerrier. Dintre acesti jucatori doar portarul Kanibolotsky nu a jucat contra celor de la Sheriff in tur, iar pentru acest meci singura incertitudine este stopperul Rzezniczak care este accidentat, cel mai probabil in locul lui v-a juca Yunusadze.

{{notification_msg}}