Liga Campionilor:Rijeka - Red Bull Salsburg

Analiza meciuri

HNK RiJeka – Red Bull Salzburg

Dupa ce meciul tur s-a terminat nedecis 1-1, returul de pe stadionul Rujevica v-a decide echipa calificata mai departe in preliminariile Ligii Campionilor sau echipa calificata in playofful Ligii Europa.

HNK Rijeka

Datorita golului marcat in deplasare, Rijeka este mai aproape de playofful Ligii Campionilor, dar in acelasi timp sunt constienti ca cei de la Salsburg vor juca mai ofensiv decat au facuto in tur. Rijeka a jucat prudent in tur si chiar a deschis scorul prin Gavranovic si s-a vazut egalata la mijlocul reprizei secunde prin koreanul Hwang dar echipa antrenorului Kek a reusit sa reziste pana la final. Pentru acest meci Zuta revine in defensiva in timp ce in atac Kvrzic probabil ii va lua locul lui Herber in timp ce portarul Prskalo este incert. Mai trebuie sa mentionam ca Kek si-a odihnit pentru acest meci cativa titulari in ultima etapa din campionat, in meciul castigat cu 2-0 cu Istra.

Red Bull Salsburg

Echipa din Salsburg nu este deloc incantata de rezultatul meciului tur, mai ales ca au nevoie de victorie, egal cu cel putin doua goluri marcate sau chiar sa duca meciul in prelungiri pentru a ajunge in playofful Ligii Campionilor si este clar ca ei vor trebui sa joace mai ofensiv si sa  marcheze primii la Rijeka acasa daca vor sa se califice. In ultimul meci de campionat Salsburg a facut doar un egal 1-1 cu LASK din Linz, acesta fiind al doilea consecutiv in ultimele doua meciuri jucate. Pentru meciul cu Rijeka, antrenorul Rose probabil v-a trimite in teren aceeasi echipa ca in meciul tur, mai ales ca mijlocasii Schalger, Lazaro si Atanga sunt accidentati.

{{notification_msg}}