Liga Campionilor:Real Madrid - Tottenham Hotspur

Analiza meciuri

Real Madrid – Tottenham

Dupa doua meciuri jucate in aceasta grupa aceste echipe ocupa primele doua locuri in grupa cu punctaj maxim. Castigatoarea acestui meci probabil ca se v-a califica din grupa, Realul are o serie de patru meciuri castigate, in vreme ce Tottenham cinci victorii consecutive. Aceste echipe s-au intalnit si in anul 2011 in Liga Campionilor, Realul castigand ambele intalniri.

Real Madrid

Realul nu joaca inca la capacitate maxima chiar daca a castigat ultimele patru meciuri jucate, dintre care doua cu Apoel si Dortmund in Liga Campionilor, si aproape sunt calificati mai departe, in vreme ce in campionat au de recuperat cinci puncte fata de liderul FC Barcelona, in ultima etapa ei invingand pe Getafe, in vreme ce Barcelona a facut egal. Pentru acest meci ei nu se vor putea baza pe Bale, Carvajal si Kovacevic, acestia fiind accidentati.

Tottenham

Tottenham are si ea de recuperat cinci puncte fata de liderul campionatului dar situatia nu este asa grava, in campionatul Angliei fiind multe echipe puternice. Tottenham a pierdut doar derbiul cu Chelsea dupa care a avut o serie de sapte victorii si doua egaluri. Tottenham a castigat cu Apoel cu 3-0 in Liga Campionilor, dar urmeaza doua meciuri foarte grele cu Real Madrid. Pentru meciul cu Real antrenorul Pochettino nu a odihnit jucatori in campionat, singurul absent pentru acest meci este Alli, aceste fiind suspendat.

{{notification_msg}}