Liga Campionilor:Real Madrid - Paris Saint Germain

Analiza meciuri

Real Madrid – Paris Saint Germain

Saisprazecimile Ligii Campionilor ne aduc cateva dueluri interesante cum ar fi acest meci dintre Real si PSG. Ambele echipe isi doresc trofeul dar una dintre ele v-a parasi competitia dupa aceasta dubla mansa. Realul este detinatoarea trofeului, dar momentan joaca slab in toate competitiile, in vreme ce PSG joaca bine in campionat si in Liga. Ultimul meci intre aceste echipe s-a jucat acum trei ani de zile si a fost castigat de Real cu 1-0.

Real Madrid

Realul a castigat ultimele doua editii ale Ligii Campionilor si is doresc a treia Liga a Campionilor castigata consecutiv, cu toate ca acest lucru pare greu de realizat in momentul de fata. In campionat lupta pentru titlu pare incheiata pentru ei, in vreme ce in Cupa Spaniei au fost eliminati, asa ca Liga Campionilor pare singurul trofeu ce poate fi castigat in acest an. Realul a jucat recent cu Valencia si Real Sociedad si a facut-o destul de bine, dar contra lui Levante lucrurile nu au stat la fel. Carvajal este suspendat si nu v-a fi in teren in acest meci.

Paris Saint Germain

PSG pare a fi deja campioana in Franta avand un avans de 12 puncte fata de locul doi si joaca in continuare in Cupa Frantei si in Cupa Ligii Frantei. In Liga Campionilor a jucat foate bine, ei pirezand doar cu Bayern Munchen in deplasare. In campionat ei au pierdut doar doua meciuri, iar in ultimele trei meciuri jucate nu au primit gol. Antrenorul Emeri a odihnit cativa jucatori in meciul cu Toulouse din ultima etapa, Cavani fiind singurul jucator incert pentru acest meci.

{{notification_msg}}