Liga Campionilor:Partizan Belgrad - Olympiacos Pireu

Analiza meciuri

Partizan Belgrad – Olympiakos

Cu toate ca Partizan este echipa gazda, Olympiakos este favorita in acest meci datorita experientei in Liga Campionilor si valorii jucatoriilor. Partizan a mai trecut de un tur preliminar in Liga Campionilor si a inregistrat o victorie in prima etapa din Serbia cu o victorie in timp ce Olympiacos este campioana Greciei pentru a saptea oara consecutiv. Aceste doua echipe nu s-au mai intalnit in cupele europene pana acum.

Partizan

Partizan a reusit dubla, cupa si campionatul, anul trecut cu toate ca ei nu erau favoriti, inainte cu trei etape de final ei au urcat pe primul loc si s-au mentinut acolo castigand titlul. In turul doi din Liga Campionilor ei au invins pe campioana Muntenegrului, Buducnost, cu 2-0, dar acum vor avea o misiune mult mai grea contra celor de la Olympiacos. In meciul cu Buducnost jucatorul decisiv a fost atacantul Leonardo, pe care probabil il vom vedea titular in acest meci. Echipa s-a despartit de stopperul Milenkovic care a plecat la Fiorentina, locul lui fiind luat de  Miletic. Echipa are si un nou antrenor, Miroslav Djukic si l-a transferat pe mijlocasul Soumah, iar totul merge conform planului, ei castigand in campionat cu 6-1 contra celor de la Macva.

Olympiacos

Olympiaco a castigat anul trecut campionatul in Grecia si a fost eliminata in Cupa in semifinale, dar a dezamagit cel mai mult in Liga Campionilor unde a fost eliminata in turul trei de catre Hapoel Beer Sheva, iar in Liga Europa a ajuns pana in saisprazecimi, ceea ce nu este o mare realizare. Echipa si-a intinerit lotul cu mijlocasii Tachtsidis si Odjdji-Ofoe, stopperul Vucovik Si atacantul Emenike, iar cu nou antrenor, Besnik Hasi, are ca obiectiv anul aceste participarea in grupele Ligii Campionilor.

{{notification_msg}}