Liga Campionilor:Paris Saint Germain - Bayern Munchen

Analiza meciuri

Paris Saint Germain – Bayern Munchen

Acest meci este un derbi al acestei grupe din Liga Campionilor si se joaca intre echipele favorite la calificarea din grupa, atat PSG cat si Bayern obtinand victorii in primele doua meciuri din grupa cu Celtic, respectiv Anderlecht. In campionat PSG are sase victorii si un egal, in vreme ce Bayern are sase victorii si o infrangere. Ultimul duel intre aceste echipe a fost in anul 2000, ambele castigandu-si meciurile jucate acasa.

PSG

PSG si-a intarit echipa anul acesta si inca nu este invinsa, obtinand sase victorii si un egal in campionat. Egalul l-au inregistrat in ultima etapa contra celor de la Montpellier si cu toate ca l-au avut in teren pe Cavani si Mbappe ei nu au reusit sa marcheze niciun gol in acel meci. Dupa sapte etape jucate ei au o medie de trei goluri pe meci, iar in Liga Campionilor au invins pe Celtic cu 5-0 iar dupa acest meci ei i-au invins si pe marii rivali de la Lyon cu 2-0. Neymar, Dani Alves si Kurzawa nu au jucat cu Montpellier, dar probabil ca vor reveni in echipa in acest meci.

Bayern Munchen

Inceputul de sezon este putin diferit fata de anii precedenti pentru Bayern, ei avand deja o infrangere contra celor de la Hoffeinheim in deplasare si un egal contra celor de la Wolfsburg acasa. Echipa simte din plin absenta portarului Neuer, inlocuitorul lui, Ulreich fiind deseori depasit si cu toate ca in Liga Campionilor ei au invins pe Anderlecht cu 3-0, echipa nu a stralucit. Ancelotti roteste constant jucatorii, in acest meci fiind posibil sa ii vedem titulari pe Sule fundas central, Tolisso la mijloc, James Rodriguez si Coman in atac.

 

{{notification_msg}}