Liga Campionilor:Olympiacos - Rijeka

Analiza meciuri

Olympiacos – HNK Rijeka

Acest meci este unul interesant intre multipla campioana a Greciei, Olympiacos si o debutanta in aceasta competitie, campioana Croatiei, Rijeka. In runda precedenta a preliminariilor  Olympiacos a eliminat pe Partizan Belgrad, in timp ce Rijeka a eliminat pe Salzburg.

Olympiacos

Olympiacos a castigat al saptele campionat consecutiv anul trecut si a ajuns si in saisprazecimile Europa League, dar in Cupa Greciei a fost eliminata in semifinale, iar in Liga Campionilor nu a trecut de turul trei preliminar. Anul acesta ei au abordat mai cu seriozitate preliminariile Ligii Campionilor si au reusit sa ii elimine pe Partizan dupa ce au castigat cu 3-1 in deplasare si au facut 2-2 acasa. In meciul retur cu Partizan, antrenorul Has a facut unele modificari in echipa dar pentru acest meci probabil nu v-a mai experimenta si v-a trimite in teren cei mai buni jucatori, printre titulari probabil ca vor fi si nou venitii Vukovic, Koutris, Odjidja-Ofoe si Carcela-Gonzales. Pe de alta parte mijlocasul Tachtsidis si atacantul Emenike sunt incerti, in timp ce stopperul Botia si mijlocasul Elyounoussaire sunt accidentati.

HNK Rijeka

Rijeka este campioana Croatiei si debutanta in Liga Campionilor si are un start de sezon excelent, a trecut de doua tururi preliminare, primul cu TNS din Tara Galilor si al doilea de Salzburg si a castigat si primele trei meciuri in campionat, in ultima etapa invingand pe Osjek cu 1-0. In ultimul meci Kvrzic si Gavranovic s-au accidentat, iar fundasul Ristovski a parasit echipa. 

{{notification_msg}}