Liga Campionilor:Napoli - Nice

Analiza meciuri

SSC Napoli – OGC Nice

Acest meci este unul dintre cele mai interesante din preliminariile Ligii Campionilor intre  doua echipe ce au terminat sezonul trecut pe locul trei in campionatele lor. Pentru Napoli este primul meci oficial in acest sezon, in timp ce Nice a mai jucat un tur preliminar si doua etape in campionatul Frantei. Aceste doua echipe au jucat doua amicale sezonul trecut, fiecare impunandu-se in meciurile de acasa.

SSC Napoli

Napoli este considerata ca mare favorita in acest meci, fiind o echipa cu mare experienta in Liga Campionilor unde a ajuns in saisprazecimi anul trecut. Echipe a reusit sa-si pastreze toti titularii anul acesta si i-a achizitionat si pe Mario Rui si Ounas si Zuniga si Zapata au revenit dupa ce au fost imprumutati. Napoli a terminat pe locul trei in campionat anul trecut la un punct in spatele locului doi ocupat de Roma, la cinci in spatele campioanei Juventus si la 14 puncte peste locul patru ocupat de Atalanta. Pentru acest meci antrenorul Sarri nu se confrunta cu nici o problema de lot.

OGC Nice

Spre deosebire de Napoli, Nice a jucat patru meciuri oficiale in ultimele 20 de zile si a inregistrat doua egaluri in preliminariile Ligii Campionilor cu Ajax 1-1 si 2-2 si s-a calificat datorita golurilor marcate in deplasare, in timp ce in Ligue 1 au pierdut ambele meciuri 1-0 cu St. Etienne si 2-1 cu Troyes. Momentan aceste doua meciuri cu Napoli sunt cele care conteaza, mai ales ca de la echipa au plecat fundasul Dalbert si mijlocasul de banda Eysseric, iar Cyprien, Balotelli si Le Bihan sunt accidentati. Nice i-a achizitionat pe mijlocasul Saint-Maximin si Sneijder, acesta din urma insa fiind momentan accidentat.

{{notification_msg}}