Liga Campionilor:Manchester United - Sevilla

Analiza meciuri

Manchester United – FC Sevilla

Meciul tur intre aceste echipe s-a terminat indecis, United avand prima sansa deoarece joaca returul acasa, dar Sevilla are si ea sansa ei deoarece nu a primit gol acasa. Dupa meciul tur United a castigat trei meciuri in campionat, in vreme ce Sevilla a pierdut ultimele doua meciuri jucate acasa.

Manchester United

United nu a jucat bine in meciul tur si pot fi multumiti cu scorul de 0-0, portarul De Gea fiind omul meciului. In campionat United a castigat ultimele trei partide disputate, dintre care doua derbiuri cu Chelsea si Liverpool cu acelasi scor 2-1 si pe Crystal Palace cu 3-2. In meciul cu Palace, United a fost condusa cu 2-0 dar a revenit si a invins in prelungiri. In meciul cu Liverpool, Rashford a marcat de doua ori, iar acum probabil ca se va numara printer titular.

Sevilla

Sevilla nu a reusit sa marcheze in meciul tur cu toate ca a avut numeroase ocazii, iar in campionat a pierdut cu Atletico Madrid cu 5-2, a invins pe Malaga si Athletic Bilbao si a pierdut acasa cu Valencia. Meciul cu Valencia era foarte important, ei fiind in lupta directa pentru ocuparea unui loc de Liga Campionilor, dar acum ei probabil ca se vor multumi cu un loc ce duce in Europa League. Pentru meciul cu United, Nolito si Correa vor fi titular, in vreme ce Layun este accidentat si nu v-a fi pe teren.

{{notification_msg}}