Liga Campionilor:Manchester United - Basel

Analiza meciuri

Manchester United – FC Basel

Acest meci are o favorita certa si aceea este Manchester United, echipa cu cele mai multe titluri castigate in Anglia, echipa ce o v-a intalni pe multipla campioana a Elvetiei, FC Basel. United a inceput mai bine campionatul decat cei de la Basel, dar in ultimele meciuri directe jucate Basel are o victorie si doua egaluri contra celor de la United.

Manchester United

Manchester vrea sa razbune ultimele rezultate contra celor de la Basel, mai ales ca sunt in mare forma si eu trei victorii consecutive si un egal in campionat, 2-2 cu Stoke. In meciul cu Stoke, antrenorul Mourinho a odihnit cativa titulari de drept, lucru ce s-a vazut in atac, iar in aparare i-a dat sansa si lui Bailly – Jones sa joace, el fiind suspendat in Liga Campionilor. Fundasuii Rojo si Saw, mijlocasii Fellaini si Young si atacantul Ibrahimovic sunt accidentati si nu vor juca in acest meci.

FC Basel

Basel ocupa momentan locul trei in campionat si dupa un inceput bun de campionat cu patru victorii consecutive  a castigat doar doua puncte in ultimele trei etape facand egal cu Lugano si Sion si pierzand acasa cu ultima clasata Lausanne cu 2-1. Antrenorul Fischer a parasit echipa, in locul lui venind Wicky si acum are un meci dificil impotriva marii favorite a grupei, Manchester United. Basel mai este in grupa cu Benfica si cu CSKA Moscova si este de asteptat ca ei sa joace ofensiv acest meci, mai ales ca nu au nimic de pierdut si sunt in efectiv complet, neavand jucatori accidentati sau suspendati.

{{notification_msg}}