Liga Campionilor:Liverpool - TSG Hoffenheim

Analiza meciuri

Liverpool – 1899 Hoffenheim

Primul meci intre aceste doua echipe s-a jucat la Hoffenheim si ne-a confirmat ca Liverpool este o echipa mai puternica si cu o mai multa experienta, acestia castigand cu 2-1. Hoffenheim a ratat si un penalty in meciul tur si acum spera sa intoarca scorul si sa se califice pe Anfield. In ultimele meciuri din campionat ambele echipe au castigat cu 1-0 dupa goluri marcate in repriza secunda.

Liverpool

Liverpool si-a justificat statutul de favorita in meciul tur, dar nu le-a fost usor pentru ca rivalii lor de la Hoffenheim au jucat foarte bine si au ratat si un penalty. Liverpool a reusit sa marcheze doua goluri frumoase si pana la final puteau sa-si majoreze avantajul dar acum trebuie sa se multumeasca cu scorul de 2-1. Daca e sa ne luam dupa meciurile din campionat nu putem spune ca ei joaca foarte bine, in prima etapa facand doar un egal cu Watford, 3-3, iar saptamana trecuta au inregistrat o victorie cu Crystal Palace cu 1-0. Cel mai in forma jucator este Mane, fiind si marcator in meciul cu Watford si cu Crystal Palace. Pentru meciul cu Hoffenheim Sturridge revine la echipa, in rest probabil antrenorul Jurgen Klopp v-a folosi aceeasi jucatori ca in meciul tur.

1899 Hoffenheim

Hoffenheim este la prima participare in competitiile Europene, iar in meciul tur au jucat foarte bine si agresiv, dar au ratat un penalty prin Kramaric la scorul de 0-0, dupa care au primit doua goluri, reusind sa marcheze singurul gol prin rezerva Uth. In campionat au inceput cu o victorie printr-un gol marcat de Kramaric pe final. Acesta a jucat din postura de rezerva, la fel ca si Gnabry, in timp ce Wagner nu a fost in lot, Kaderabek, Bicakcic si Rupp nu au intrat deloc in teren. In meciul cu Liverpool, Nordtveit probabil v-a fi titular, aceasta fiind probabil singura modificare in echipa fata de meciul tur.

{{notification_msg}}