Liga Campionilor:Liverpool - Manchester City

Analiza meciuri

Liverpool – Manchester City

Ultimul meci al sferturilor de finala ale Ligii Campionilor este si cel mai echilibrat, ocupanta locului trei in Premier League, Liverpool, urmeaza sa intalneasca liderul, Manchester City. Liverpool i-a administrat singura infrangere din campionat lui City in meciul jucat pe Anfield incheiat cu scorul de 4-3, in vreme ce in meciul precedent jucat pe Etihad, City a invins cu 5-0.

Liverpool

Acum miza este una foarte mare iar Liverpool trebuie sa joace la fel de bina ca in ultimul meci de campionat pentru a invinge. Antrenorul Klopp se bazeaza pe atacul echipei sale, ei marcand de sapte ori in ultimele doua partide din campionat contra lui Watford si Crystal Palace. Atmosfera in vestiar este una buna inaintea acestui meci, iar la capitolul accidentari stopperul Gomez si mijlocasul Lallana nu vor juca in vreme ce fundasul Clyne si mijlocasul Emre Can sunt incerti.

Manchester City

City probabil ca si-a invatat lectia dupa ultimul meci jucat contra lui Liverpool si v-a fi mai atenta in defensiva. Antrenorul Guardiola a jucat cu trei fundasi in ultima partida din campionat contra lui Everton si echipa a castigat cu 3-1, iar acum probabil ca v-a folosi acelasi sistem. In campionat ei sunt practic campioni fiind la 16 puncte in fata lui Manchester United, iar in februarie au invins pe Arsenal cu 3-0 in finala Cupei Ligii. Fundasii Stones si Mendy, mijlocasul Delph si atacantul Aguero sunt incerti pentru aceasta partida.

{{notification_msg}}