Liga Campionilor:Liverpool - FC Sevilla

Analiza meciuri

Liverpool – FC Sevilla

Avem un nou meci interesant in Liga Campionilor intre o fosta castigatoare a competitiei, Liverpool si FC Sevilla, echipa ce a castigat de trei ori Europa League. Ambele echipe au fost nevoite sa in joace playoff pentru a ajunge in grupe, Liverpool eliminand pe Hoffenheim, iar Sevilla pe Basaksehir. Ultimul meci direct intre aceste echipe a fost finala Europa League, in care Sevilla a castigat cu 3-1.

Liverpool

Liverpool trebuie sa spele in acest meci rusinea din ultima etapa din campionat, atunci cand a pierdut cu 5-0 contra celor de la Manchester City, inainte de acel meci ei inregistrand doua victorii si un egal in campionat si eliminand pe Hoffeinheim in playofful Ligii Campionilor. In meciul cu City a contat foarte mult eliminarea lui Mane din minutul 37, dar acesta poate juca in Liga Campionilor, el probabil ca v-a fi si titular alaturi de Gomez, Lovren si Robertson, in vreme ce Coutinho v-a fi rezerva. Clyne, Lallana si Ings sunt accidentati si probabil nu vor juca in acest meci.

FC Sevilla

Spre deosebire ce Liverpool, Sevilla inca nu este invinsa in acest sezon, dar erau foarte aproape sa rateze calificarea in grupele Ligii contra celor de la Basaksehir, ei calificandu-se dupa 2-1 in deplasare si 2-2 acasa. Sevilla a suferit multe modificari vara aceasta si are si un nou antrenor, argentinianul Berrizo, care joaca in sistemul 4-1-4-1 si a reusit pana acum in campionat sa faca egal cu Espanyol si sa invinga pe Getafe si pe Eibar. La capitolul absente, mijlocasul Geis si atacantul Nolito sunt accidentati, in vreme ce stopperul Paraje este incert pentru acest meci.

{{notification_msg}}