Liga Campionilor:Liverpool - FC Porto

Analiza meciuri

Liverpool – FC Porto

Dupa scorul din meciul tur, atunci cand Liverpool a invins cu 5-0, calificarea pare sa fie decisa, dar Liverpool doreste sa castige si mansa a doua de pe Anfield, in vreme ce Porto nu are nici o presiune inaintea acestui meci.

Liverpool

Liverpool asteapta o atmosfera de sarbatoare pe Anfield, ei avand si o serie de patru victorii consecutive in campionat, dintre care doua acasa cu West Ham si Newcastle. Campionatul pare castigat de Manchester City, dar lupta pentru locurile de Liga Campionilor este mare. Acum pentru acest meci antrenorul Klopp probabil ca v-a odihni cativa jucatori, singurii incerti fiind fundasul Clyne, mijlocasul Wijnaldum si atacantul Ings.

FC Porto

Pentru Porto infrangerea cu Liverpool a fost singura din ultimele opt meciuri disputate, ei fiind pe primul loc in campionat, acolo unde au invins in ultima etapa pe Sporting cu 2-1 si au un avans de cinci puncte fata de Benfica si opt fata de Sporting. Ei mai au un meci greu cu Benfica in deplasare iar in Cupa sunt foarte aproape sa ajunga in finala. In Liga Campionilor ei au sanse minime de calificare si probabil vor incerca sa castige pe Anfield. Fundasul Telles, mijlocasul D. Perreira si atacantii Soares si Marega sunt accidentati su nu vor fi pe teren.

 

{{notification_msg}}