Liga Campionilor:Liverpool - AS Roma

Analiza meciuri

Liverpool – AS Roma

In prima semifinala din Liga Campionilor avem un meci intre doua echipe ce nimeni nu se astepta sa ajunga pana in aceasta faza a competitiei, dar Liverpool a trecut de Porto si Manchester City, in vreme ce AS Roma de Shakhtar si Barcelona. Ambele echipe sunt pe trei in campionatele in care joaca si sunt aproape de o noua calificare in Liga Campionilor. Ultimul meci direct intre aceste echipe s-a jucat in 2002 si a fost castigat de Liverpool cu 2-0.

Liverpool

Liverpool este pe locul trei in campionat si in Liga Campionilor nu a pierdut niciun meci in actuala editie, fiind si singura echipa din semifinale in aceasta postura. In sferturile de finala ei au eliminat-o pe Manchester City dupa ce au invins acasa cu 3-0 si in deplasare cu 2-1. In campionat Liverpool a terminat la egalitate meciul cu West Bromwich dupa ce a condus cu 2-0 folosind o echipa cu multe rezerve. Acum toti titularii probabil ca vor fi in teren, singurul jucator indisponibil fiind accidentatul Cane.

AS Roma

Roma este surpriza competitiei, ea ajungand in semifinale dupa ce a reusit sa invinga pe Barcelona in sferturi. Roma a pierdut cu 4-1 pe Camp Nou, dar a reusit sa invinga cu 3-0 acasa si a produs surpriza competitiei. In campionat Roma a facut egal cu Lazio si a invins pe SPAL cu 3-0 in ultima etapa folosind de asemenea o echipa cu multe rezerve. Acum ei vor trimite in teren cel mai bun prim 11 posibil neavand probleme cu accidentarile.

{{notification_msg}}