Liga Campionilor:Feyenoord - Manchester City

Analiza meciuri

Feyenoord – Manchester City

Este un meci interesant ce se joaca in prima etapa din Liga Campionilor si ne aduce fata in fata pe olandezii de la Feyenoord si pe mult mai cunoscuta Manchester City. Ambele echipe au inceput bine campionatele in care joaca, Feyenoord a castigat patru meciuri in campionat si Supercupa, in vreme ce Manchester City are trei victorii si un egal in Premier League. Aceasta este prima confruntare intre aceste doua echipe in toate competitiile.

Feyenoord

Feyenoord este campioana Olandei si are si moralul ridicat inainte de acest meci, ei castigand toate cele cinci meciuri disputate anul acesta, inclusiv Supercupa Olandei impotriva celor de la Vitesse. Este interesant ca echipa a marcat noua goluri in ultimele doua meciuri jucate contra  celor de la Villem II si Heracles, ceea ce inseamna ca antrenorul Van Bronckhorst probabil nu v-a face modificari in ofensiva. Atacantul Jorgensen este accidentat, in locul lui probabil v-a fi folosit Kramer, Vermeer si fundasii Beek si Nieuwkoop fiind si ei indisponibili pentru acest meci.

Manchester City

City a reusit un rezultat important etapa trecuta cand a invins pe Liverpool acasa cu 5-0, un meci in care a jucat si cu un om in plus dupa eliminarea lui Mane. Jesus si Sane au iesit in evidenta in acel meci, ei fiind si printre marcatori si probabil vor fi titulari si cu Feyenoord, alaturi de Sterling care revine dupa suspendare, in vreme ce Aguero si B. Silva probabil vor fi rezerve. Guardiola probabil v-a juca cu patru fundasi in acest meci, avand in vedere ca Kompany, Ederson si Gundogan sunt accidentati. 

{{notification_msg}}