Liga Campionilor:FCSB - Sporting Lisabona

Analiza meciuri

FCSB – Sporting Lisabona

In acest duel favorita certa este Sporting Lisabona, cu toate ca in meciul tur incheiat 0-0, Sporting nu a reusit sa justifice statutul de favorita si nu a marcat niciun gol. In campioonat ambele echipe au inregistrat victorii, pentru Sporting aceasta fiind a treia iar Steaua a castigat, dar a inceput campionatul mai slab.

FCSB

Cu toate ca s-au aparat majoritatea timpului, fotbalistii Stelei au reusit sa faca un rezultat bun la Lisabona dupa ce au jucat cu un om mai putin in ultimele 10 minute ale meciului, Pintili fiind eliminat, si acum spera si ei la o eventuala calificare in grupele Ligii. Steaua a trecut de un tur preliminar dupa ce au eliminat pe Plzen cu o victorie in deplasare si un egal acasa, iar in campionat dupa sapte etape au inregistrat patru victorii si trei egaluri, fiind neinvinsi sezonul acesta. Antrenorul Dica a odihnit cativa jucatori in ultima etapa din campionat cu Juventus, dar pentru acest meci probabil v-a trimite in teren cea mai buna echipa, singurul absent fiind Pintili, acesta fiind suspendat.

Sporting Lisabona

Daca e sa ne luam dupa rezultatele din campionat putem zice ca meciul din tur cu Fcsb a fost o greseala. In trei etape jucate,Sporting a inregistrat trei victorii, nu a primit niciun gol si a marcat opt, cinci fiind inscrise in ultimul meci jucat cu Guimaraes, unde au marcat trei goluri in prima jumatate de ora de joc, doua goluri fiind marcate de atacantul Dost. Antrenorul Jesus nu a modificat nimic in echipa in ultimele meciuri jucate si nici pentru meciul cu Steaua probabil nu v-a schimba, singurul absent fiind mijlocasul W. Carvalho.

{{notification_msg}}