Liga Campionilor:FC Barcelona - AS Roma

Analiza meciuri

FC Barcelona – AS Roma

Aceast sfert de finala are o favorita certa si aceea este FC Barcelona, echipa ce nu a pierdut inca in Liga Campionilor sezonul acesta si este lider detasat in campionat. Roma a jucat bine in optimi si in campionat ocupa locul trei. Aceste echipe s-au mai intalnit de doua ori in Liga Campionilor, fiecare castigand cate doua partide.

FC Barcelona

Barcelona a facut egal in ultima etapa de campionat contra Sevillei si au noua puncte avans fata de locul doi Atletico Madrid. Barcelona putea sa piarda acest meci, ei fiind condusi cu 2-0, dar lucrurile s-au schimbat odata cu intrarea lui Messi, acesta egaland pe final. Acum Messi este recuperat complet si probabil v-a fi titular, la fel ca si mijlocasul Busquets.

AS Roma

Roma nu convinge in campionat si in Liga Campionilor a pierdut doua meciuri, dar a reusit sa se califice dupa ce a eliminat-o in optimi pe Shakhtar. Acum insa joaca cu un adversar mult mai puternic, adversar ce in ultimul meci direct i-a invins cu scorul de 6-1. In campionat Roma este pe trei fiind la diferenta mare de liderul Juventus si ocupanta locului doi Napoli. Roma are obiectiv clasarea pe un loc ce duce in Liga Campionilor la sfarsitul sezonului iar in ultima etapa a facut egal contra lui Bologna. Pentru acest meci contra Barcelonei Nainggolan este accidentat, in vreme ce Dzeko probabil ca v-a fi titular.

{{notification_msg}}