Liga Campionilor:Chelsea - FC Barcelona

Analiza meciuri

Chelsea – FC Barcelona

Marti seara avem un meci interesant in Liga Campionilor intre Chelsea si FC Barcelona. Aceste echipe s-au mai intalnit de 10 ori in ultimii 13 ani ai acestei competitii, Chelsea obtinand trei victorii, cinci egaluri si doua infrangeri.

Chelsea

Chelsea nu a pierdut in ultimele cinci confruntari directe cu Barcelona dar a fos eliminata in 2009 datorita golului primit acasa, iar in 2012 Chelsea s-a calificat in finala dupa ce a invins acasa cu 1-0 si a facut egal 2-2 in deplasare. Intre timp Barcelona a avut mai mare succes decat ei in Liga Campionilor, in vreme ce in campionat Chelsea este pe locul patru si a invins pe West Bromwich in ultima etapa cu 3-0, iar in Cupa Angliei a invins pe Hull cu 4-0. Fundasul Alonso si atacantul Morata s-au recuperat si sunt apti de joc contra Barcelonei, iar stopperul Luiz si mujlocasii Bakayoko si Barkley probabil vor fi pe banca de rezerve.

FC Barcelona

Barcelona este lider in Spania si are sapte puncte in plus fata de Atletico Madrid. In ultimele meciuri Barcelona a facut egal cu Espanyol si Getafe si a invins pe Eibar, iar in Cupa a eliminat pe Valencia si a ajuns in finala. Datorita programului incarcat, antrenorul Valverde face adesea schimbari in echipa, dar acum pentru acest meci contra lui Chelsea, el probabil ca v-a trimite cel mai bun prim 11 in teren singurii absenti fiind Vermalen, Semedo si Coutinho.

{{notification_msg}}