Liga Campionilor:Chelsea - AS Roma

Analiza meciuri

Chelsea – AS Roma

Acest meci este unul care poate decide o prima echipa calificata din Grupa C, echipa de pe primul loc Chelsea urmand sa o intalneasca la ea acasa pe echipa clasata pe locul doi, AS Roma. Momentan Roma are cu doua puncte mai putin iar ultimele meciuri jucate intre aceste doua echipe s-au disputat acum noua ani de zile, fiecare echipa castigand acasa.

Chelsea

Chelsea spera sa coninue traditia si sa se califice mai departe, mai ales ca ei au doua victorii in grupa si sunt lideri. Ei au invins in primul meci pe azerii de la Quarabag cu 6-0, iar in al doilea pe spaniolii de la Atletico Madrid cu 2-1. In campionat ei au avut o serie de cinci victorii si un egal dar au si pierdut cu Manchester City si surprinzator in ultima etapa au fost invinsi de Crystal Palacecu 2-1, intr-un meci in care antrenorul Conte nu a putut conta pe fundasul Moses, mijlocasul Kante si atacantul Morata.

AS Roma

AS Roma ocupa locul doi in grupa si are cu doua puncte mai putin decat Chelsea, dar un avans de trei puncte fata de echipa de pe locul trei, Atletico Madrid. Roma are un program mai greu decat Atletico in urmatoarele doua meciuri, ei urmand sa intalneasca pe Chelsea, in vreme ce Atletico joaca contra lui Quarabag. In ultima etapa din campionat, Roma a fost invinsa acasa de Napoli cu 1-0 si este momentan pe locul cinci, dar acum toata lumea este concentrata pe acest meci, meci in care nici egalul nu e un rezultat rau, din echipa lipsind fundasii Manoles si Emerson si atacantii Schick, Defrel si El Shaarawy

{{notification_msg}}