Liga Campionilor:Bayern Munchen - Sevilla

Analiza meciuri

Bayern Munchen – FC Sevilla

Daca e sa ne luam dupa rezultatul din mansa tur, acest duel pentru calificare este cel mai echilibrat dintre toate. Bayern are un avantaj mare dupa ce a invins pe Sevilla cu 2-1 in deplasare si este greu de crezut ca vor pierde calificarea la ei acasa. Bayern a castigat un nou titlu, in vreme ce Sevilla a pierdut in ultima etapa din clasament. Acesta este primul duel ce se joaca la Munchen intre aceste doua echipe.

Bayern Munchen

Bayern a castigat un nou titlu in Bundesliga si acum se poate concentra pe Cupa Germaniei si pe Liga Campionilor. In Cupa Bayern a ajuns in semifinale, in vreme ce in Liga trebuie sa treaca de Sevilla pentru a face acelasi lucru. In meciul tur Bayern a fost condusa cu 1-0, dar a reusit sa marcheze doua goluri si sa intoarca rezultatul. In ultima etapa din campionat ei au fost condusi de Augsburg cu 1-0 dar au invins in final cu 4-1, intr-un meci in care au folosit mai multe rezerve. Acum toti titularii de drept vor fi in teren singurii jucatori incerti fiind Alaba si Vidal.

FC Sevilla

Sevilla nu a mai castigat de patru meciuri in campionat, iar prezenta lor in cupele europene este pusa sub semnul intrebarii, ei mai avand ocazia sa invinga pe Barcelona in finala Cupei pentru a participa. In Liga Campionilor ei inca mai spera la calificare chiar daca vor avea nevoie de un miracol la Munchen. Sevilla spera sa repete meciul bun care l-au facut contra lui Manchester United, dar moralul lor este unul scazut, Mercado este incert, in vreme ce Correa si Banega revin la echipa.

{{notification_msg}}