Liga Campionilor:Barcelona - Chelsea

Analiza meciuri

FC Barcelona – Chelsea

Unul din ultimele meciuri din mansa a doua a optimilor ligii campionilor ne aduce fata in fata pe FC Barcelona si Chelsea. Partida tur s-a terminat la egalitate 1-1, asa ca ambele echipe au sanse sa mearga mai departe, Barcelona avand un usor avantaj dup ace a reusit sa marcheze in deplasare.

FC Barcelona

Barcelona are nevoie de 0-0 pentru a se califica, dar este greu de crezut ca ei vor juca defensiv cu jucatori ca Messi sau Suarez. Messi a lipsit in victoria  Barcelonei cu 2-0 contra lui Malaga si are opt puncte in plus fata de echipa de pe locul doi, Atletico Madrid, fiind foarte aproape sa obtina un nou titlu de campioana. Barcelona urmeaza sa o intalneasca la sfarsitul sezonului pe Sevilla in finala Cupei Regelui, dar acum trebuie sa treaca de Chelsea in Liga Campionilor fara mijlocasii Coutinho si D. Suarez si fundasul Semedo.

Chelsea

Chelsea a iesit de mult din lupta pentru titlu, ea fiind la 25 de puncte de liderul Manchester City, si este posibil ca ei sa nu prinda nici locurile de Liga Campionilor la sfarsitul sezonului, deoarece cu opt etape ramase de jucat ei au patru puncte mai putin decat echipa de pe locul patru Tottenham. Chelsea a ajuns in sferturile de finala ale Cupei Angliei, in vreme ce in Liga Campionilor are un meci foarte dificil contra Barcelonei. Stopperul Luiz si mijlocasii Bakayoko si Barkley sunt accidentati si vor lipsi in aceasta partida.

{{notification_msg}}