Liga Campionilor:Atletico Madrid - AS Roma

Analiza meciuri

Atletico Madrid – AS Roma

Acest duel era de asteptat sa fie decisiv pentru calificarea din grupa, dar Atletico a facut pasi gresiti contra lui Quarabag si ocupa momentan locul trei si este la patru puncte de Chelsea si cinci de Roma. In meciul tur jucat la Roma scorul a fost egal 0-0.

Atletico Madrid

Madrilenii erau foarte multumiti cu rezultatul obtinut in tur pe Olimpico dar dupa situatia lor in grupa s-a inrautatit dupa ce a pierdut acasa cu Chelsea si a obtinut doar un punct din doua meciuri contra lui Quarabag. Acum ei au doar sanse teoretice sa se califice, fiind nevoiti sa castige ultimele doua meciuri si Roma si Chelsea sa faca pasi gresiti. Nici in campionat ei nu stau tocmai bine inregistrand doua victorii si patru egaluri in ultimele sase meciuri jucate si ocupa momentan locul patru avand sase puncte mai putin decat locul doi ocupat de Valencia si zece fata de liderul FC Barcelona. Stopperul Savic este singurul jucator ce v-a lipsi in acest meci.

AS Roma

Roma are nevoie de doar un punct pentru a se califica si spera sa reuseasca acest lucru in aceasta partida. Roma are o serie de sase partide fara infrangere, dintre care cinci in campionat si una in Liga Campionilor. In Liga Campionilor ei au invins Roma cu 3-0 acasa si sunt lideri in grupa, in ultima etapa urmand sa intalneasca pe Quarabag acasa. In ultima etapa din campionat Roma a invins cu 2-1 pe rivalii de la Lazio si se numara printre candidatele la titlu. Karsdorp si Schick sunt accidentati si vor lipsi in aceasta partida.

{{notification_msg}}