Liga Campionilor:Ajax Amsterdam - Nice

Analiza meciuri

Ajax Amsterdam – OGC Nice

Echipele sunt la egalitate dupa meciul tur incheiat 1-1, cu un usor avantaj pentru Ajax care a jucat foarte bine tactic si au reusit sa marcheze gol in deplasare, dar calificarea inca nu este decisa chiar daca joaca acest meci in fata propriilor fani. Nice putea face mai mult in meciul tur, in fata propriilor suporteri, unde anul trecut au jucat foarte bine, dar au primit gol acasa Ajax are un usor avantaj pentru acest meci. Nici campionatul Olandei, nici cel al Frantei nu este inceput, asa ca ambele echipe se concentreaza doar la acest meci si la o eventuala calificare.

Ajax Amsterdam

Meciul tur a fost primul pentru noul antrenor Marcello Keizer, care are ca obiective in acest an calificarea in grupele Ligii Campionilor si titlul in Olanda, ei nemaicastigand campionatul de doi ani de zile. In meciul tur au obtinut un rezultat bun, chiar daca au fost condusi cu 1-0, au reusit sa egaleze in repriza secunda prin Beek si acum au un usor avantaj datorita golului marcat in deplasare. De la echipa au plecat Klassen, Tete si Riedewalda, iar Sinkgraven este accidentat, in primul 11 facandu-si aparitia Viergever dar si tanarul Kluivert in atac si este posibil sa il vedem in teren si pe Dijks care revine dupa o accidentare.

OGC Nice

Nice se astepta la o victorie in meciul tur in fata propriilor fani, dar nu a reusit lucrul acesta cu toate ca a reusit sa deschida scorul prin Balotelli dar a fost egalata dupa putin timp. Antrenorul Favre a surprins pe toata lumea cu echipa de start, unde nu au mai jucat cu trei fundasi si in atac a fost doar Balotelli, cu toate ce si celalalt atacant, Plea a jucat bine in meciurile de pregatire. Acesta a jucat doar ultimele 20 de minute in locul lui Balotelli, la mijloc a jucat Melou iar pe linia de fund Dante si Le Marchand, in timp ce Tameze si Jallet au fost rezerve, iar Makenge nu a prins lotul. Marea intrebare este daca Favre v-a risca acum cu doi atacanti sau v-a fi la fel de prudent ca in meciul tur.

{{notification_msg}}