La Liga: Rayo Vallecano - Espanyol

Analiza meciuri

Rayo Vallecano - Espanyol

Epata cu numarul sapte din La Liga, ii gaseste intr-o forma slaba pe cei de la Rayo Vallecano. Gazdele ocupa penultima pozitiei in clasament, cu trei infrangeri, o remiza si o victorie. Espanyol s-a instalat pe pozitia a sasea in clasament, in urma a trei victorii, doua infrangeri si o remiza. Ultima lor intalnire a avut loc in urma cu trei sezoane, Rayo Vallecano triumfand cu scorul de 3-0.

Rayo Vallecano

Reintoarcerea in prima liga spaniola, nu ii gaseste suficient de pregatiti pentru a se afla in afara zonei retrogradarii in urma cinci intalniri din La Liga. Singura lor victorie a venit in etapa a treia, in deplasarea de la Huesca. In doua dintre cele trei infrangeri au suferi un numar de noua goluri, Sevilla i-a invins cu 4-1, iar Alaves cu 5-1, ambele fiind disputate la Vallecano. Aceasta etapa este un motiv suficent pentru a incerca sa se revanseze in fata propriilor suporteri; partida in care se asteapta ca antrenorul Michel sa gaseasca in cele din urma o formatie castigatoare.

Espanyol

Au suferit doua infrangeri in acest sezon, una dintre ele fiind cu Real Madrid - am putea spune ca doar cu Alaves a fost o pierdere. Toate cele trei etape jucate pe teren propriu le-au adus victorii, si nu doar atat - au reusit sa isi pastreze poarta intacta. A invins Valencia 2-0, Levante 1-0 si in ultima etapa au batut Eibar cu acelasi scor 1-0. In ultimile doua etape antrenorul Rubi a folosit formatii diferite, in meciul cu Real Madrid optand pentru un stil conservator, cu un singur atacant. Espanyol nu se va putea folosi in continuare de Baptistao, Lopez si Puado Diaz.

{{notification_msg}}