La Liga: Huesca - Real Sociedad

Analiza meciuri

Huesca - Real Sociedad

In deschiderea celei de-a cincea etapa din prima liga spaniola, avem intalnirea dintre Huesca si Real Sociedad. Ambele echipe sunt la egalitate de puncte in clasament, cu mentiunea ca Sociedad sta mai bine la capitolul golaveraj. In cele patru intalniri ale lor din trecut, Huesca nu a reusit sa obtina nici o victorie, fiind invinsa de trei ori.

Huesca

Debuteaza in acest sezon cu nu se putea mai bine, cu o victorie in deplasarea de la Eibar; a doua etapa obtin un rezultat multumitor 2-2 cu Athletic Bilbao, dupa ce au fost condusi cu 2-0 in minutul 63. Etapa a treia este pierduta cu Barcelona la scorul de 8-2, dupa ce in mod suprinzator au fost la conducerea partidei in primele minute. Saptamana trecuta joaca prima etapa a sezonului pe teren propriu, dar isi dezamagesc suporterii pierzand cu Rayo Vallecano la scorul de 1-0. Atacantul Alex Gallar pare cel mai in forma jucator al echipei, el a reusit sa marcheze de trei ori in acest sezon.

Real Sociedad

Incep sezonul cu un joc bun aratat in fata celor de la Villareal, din care au punctat cu numar maxim de puncte. In a doua etapa au intalnit Leganes si s-au aflat la un singur pas de o nou victorie, insa dupa ce au condus partida cu 2-0, au fost egalati in muntul 88. Etapele trei si patru sunt pierdute la acelasi scor 2-1, cu Eibar si Barcelona. In ultima etapa au jucat fara cel mai bun atacant Willian Jose, in urma accidentarii acestuia - Zurutuza a fost introdus. Din lotul echipei vor mai absenta Guridi J., Llorente D., Merquelanz M., Ramirez S. si Concha D.

{{notification_msg}}