La Liga: FC Barcelona - Real Madrid

Analiza meciuri

La Liga: FC Barcelona - Real Madrid

El Clasico nu s-a disputat de ceva vreme, insa jocul nu se dovedeste a fi unul foarte important, avand in vedere faptul ca detinatoarea titlului de campiona este deja decisa, Barcelona are confirmarea matematica, ei detin si trofeul Cupa Regelui in acest sezon. Madrilenii  au avut jocuri slabe in campionat iar in momentul de fata nu se afla nici printre primele 3 clasate, cu toate acestea se descurca admirabil in Champions League, aflandu-se la doar un pas de al treilea triumf consecutiv. In prima parte a sezonului Barcelona a depasit cu usurinta meciul impotriva Real-ului cu scorul de 3-0.

FC Barcelona

Asigurandu-si titlu de campiona inca din runda precedenta cu siguranta astepta inceperea acestei partidei. Cu toate acestea, in urma eliminarii din sferturile de finala a Champions League de catre Roma, acestia nu pot numi sezonul ca fiind unul pe deplin reusit, desi a fost urmare a unui singur meci jucat prost. Important de notat faptul ca Barcelona a pierdut o singura data in acest sezon, meci disputat in cupa impotriva lui Espanyol.

Real Madrid

Real a esuat in a-si aparat titlul obtinut in sezonul trecut. Forma lor mai slaba observandu-se inca din finalul primei parti a campionatului. Barcelona a stiut sa profite foarte bine de acest lucru iar la un moment dat Real a analizat posibilitatile si a optat pentru a se concentra catre sansele lor mai favorabile, acelea din Champions League. Acestia au intampinat o serie de adversari puternici in drumul catre finala, eliminand echipe precum PSG, Juventus si Bayern. Desi au neglijat campionatul intern, meciul impotriva marei rivale Barca il vor juca in cea mai buna formatie, pana la finala Champions League ramanandu-le 20 zile, timp sufient pentru pregatirea finalei.

{{notification_msg}}