Italia Serie B:Frosinone - Venezia

Analiza meciuri

Frosinone – Venezia

Acesta este cu siguranta cel mai interesant meci al etapei a 33 a din Serie B, echipa de pe locul 2, Frosinone urmeaza sa primeasca vizita echipei de pe locul sase Venezia. Venezia are un meci mai putin jucat si sase puncte in minus si este mai in forma decat rivalii de la Frosinone. In meciul jucat in turul campionatului intre aceste echipe scorul a fost egal 1-1.

Frosinone

Frosinone a fost mult timp lider in Serie B, dar dupa o criza de forma a ajuns pe locul doi la cinci puncte de liderul Empoli. Ce este ingrijorator este ca echipa de pe locul trei Palermo s-a apropiat la un singur punct. Frosinense a acumulat doar doua puncte in ultimele trei etape jucate si a inregistrat doua victorii, trei egaluri si trei infrangeri in ultimele opt etape disputate. Acum ei vor incerca sa o invinga pe Venezia fara fundasul Crivello, mijlocasul Sammarco si atacantul Dionisi, acestia fiind accidentati.

Venezia

Venezia vine dupa o victorie importanta cu 2-1 contra lui Cittadella si s-a apropiat la un singur punct de aceasta echipa si de echipa de pe locul cinci, Bari. Acum ei urmeaza sa o intalneasca pe Frosinense, echipa fata de care a jucat un meci mai putin si este la sase puncte in spate. Echipa joaca mai bine acasa decat in deplasare, dar acum cu o victorie in acest meci are sansa de a spera din nou la promovare. Antrenorul Inzaghi probabil ca v-a trimite in teren acelasi prim 11 care a jucat contra lui Cittadella, singurii abseenti fiind portarul Auder, stopperul Andielkovic si mijlocasul Stulc.

{{notification_msg}}