Italia Serie B:Frosinone - Cremonese

Analiza meciuri

Frosinone – Cremonese

Echipa de pe locul doi Frosinone si echipa de pe locul 10 Cremonese se intalnesc in ultimul meci din etapa a saptea din Serie B. Cremonese are cinci puncte mai putin decat Frosinone, dar acest lucru nu este chiar rau, avand in vedere ca ei vin din Liga a treia italiana, ultima intalnire directa intre aceste echipe a avut loc acum sase ani tot in liga a treia, cei de la Cremonese impunandu-se in ambele partide.

Frosinone

Frosinone joaca foarte bine in acest sezon si ocupa locul doi in campionat, chiar daca ei au pierdut in etapa trecuta contra celor de la Perugia cu 1-0 singurul meci din acest sezon. Inaintea acestei infrangeri ei au avut o serie de patru victorii si un egal, in vreme ce in Cupa ei au invins pe Pisa, dar dupa au fost invinsi de cei de la Udinese. La echipa a venit si un nou antrenor vara aceasta, Long, iar acesta a pastrat sistemul 3-5-2, acelasi sistem pe care probabil ca o sa il vedem si in acest meci. Brighenti si Paganini sunt singurii jucatori indisponibili pentru acest meci.

Cremonese

Cremonese a revenit in liga a doua dupa 12 ani de absenta si acum spera sa ramana in continuare in liga a doua, ei inregistrand pana acum o victorie, un egal si doua infrangeri, rezultate in urma carora ei sunt la jumatatea clasamentului. Antrenorul Tesser impreuna cu jucatorii au aratat ca sunt o echipa incomoda in campionat, mai ales cand joaca acasa, acolo unde inca nu au pierdut. Cremonese a pierdut in schimb la Parma si Bari si a castigat doar cu Pro Vercelli in vreme ce contra celor de la Pescara ei au facut egal. Singurul jucator absent pentru acest meci este stopperul Claiton, acesta fiind accidentat.

{{notification_msg}}