Italia Serie B:Carpi - Pro Vercelli

Analiza meciuri

Carpi – Pro Vercelli

In ultimul meci al etapei a 31 a din Serie B echipa de pe locul 10, Carpi primeste vizita echipei de pe locul 20, Pro Vercelli. Carpi are 12 puncte in plus in clasament, in vreme ce Pro Vercelli are o serie de doua victorii si cinci egaluri, ultimele patru confruntari directe intre aceste echipe terminandu-se la egalitate.

Carpi

Carpi a invins pe Pescara cu 1-0 in ultima etapa si este la doua puncte de locurile ce duc in playofful pentru promovare, acesta fiind si obiectivul echipei la inceputul sezonului. Carpi a avut rezultate slabe in deplasare si a fost la jumatatea clasamentului in cea mai mare parte a sezonului dar nu a fost in pericol de a ajunge in zona retrogradarii, ea fiind la opt puncte de locul 18 ocupat de Cesena. Acum ei vor juca mai ofensiv contra lui Pro Vercelli, singurii jucatori indisponibili fiind atacantul Mbakogu, stopperul Luigi si mijlocasul Mbaye.

Pro Vercelli

Pro Vercelli a inregistrat cinci egaluri si doua victorii in ultimele sapte meciuri disputate si este in lupta pentru a evita retrogradarea fiind la egalitate de puncte cu echipa de pe locul 19, Entella si la patru puncte de echipele de pe locul 17, Brescia si locul 18, Cesena. De la venirea antrenorului Grassadoni echipa a jucat mai bine in defensiva, iar pentru acest meci el v-a folosi acelasi prim 11 ca in precedentele partide, neavand nici o problema de lot.

{{notification_msg}}