Italia Serie A:Sampdoria - Juventus

Analiza meciuri

Sampdoria – Juventus

Acesta este unul dintre cele mai interesante meciuri din etapa a 13-a din Serie A, ocupanta locului sase, Sampdoria urmand sa primeasca vizita echipei clasate pe locul doi, Juventus. Juventus are opt puncte in plus dar si un meci mai mult jucat, in vreme ce Sampdoria este singura echipa cu punctaj maxim acasa din campionat.

Sampdoria

Pentru a invinge in acest meci, Sampdoria trebuie sa joace la capacitate maxima, Juventus avand patru victorii consecutive in campionat. Sampdoria nu a pierdut inca acasa dar a jucat cu echipe situate in partea inferioara a clasamentului, ultima etapa invingand pe Genoa cu 2-0. Meciul contra Romei a fost amanat din cauza conditiilor meteo, Juventus fiind cel mai important adversar cu care ei au jucat pana in prezent. Antrenorul Giampaolo are tot lotul la dispozitie pentru acest meci.

Juventus

Juventus vine dupa o serie de patru victorii consecutive in campionat, in vreme ce in Liga Campionilor sunt aproape calificati din grupe. Ei probabil ca se vor concentra pe meciurile din campionat in urmatoarea perioada fiind la un punct in spatele liderului Napoli si avand un punct avans fata de ocupanta locului trei, Inter. In ultima etapa din campionat Juve a castigat greu cu 2-1 cu Benevento dar au avut timp in pauza de doua saptamani din campionat sa pregateasca acest meci. Mijlocasul Sturaro si atacantul Pjace sunt accidentati, in vreme ce Lichsteiner, Barzagli si Chiellini sunt incerti pentru acest meci.

 

{{notification_msg}}