Italia Serie A:Sampdoria - AC Milan

Analiza meciuri

Sampdoria – AC Milan

Duminica se joaca inca sapte meciuri din etapa a sasea din Serie A, iar unul dintre acestea este cel dintre ocupanta locului opt, Sampdoria si ocupanta locului patru, AC Milan, echipa ce are un meci in plus jucat si un avans de patru puncte.

Sampdoria

Sampdoria nu a mai castigat cu Milan acasa din 2010 si acum spera ca pot incheia acest sir negativ, mai ales ca ei au un inceput de campionat foarte bun dupa ce au invins pe Foggia in Cupa Italiei cu 3-0, si a castigat cu Bennevento cu 2-0 acasa si cu Fiorentina in deplasare. Meciul cu Roma a fost amanat din cauza vremii nefavorabile, iar saptamana trecuta a facut egal cu Torino 2-2 si 0-0 cu Verona. Echipa inca nu este invinsa in campionat si atmosfera in vestiar este una pozitiva inaintea meciului cu Milan, singurii absenti fiind portarul Vivian si fundasul Dodo.

AC Milan

Milan a inceput campionatul cu doua victorii, cu Crotone in deplasare si cu Cagliari acasa, iar in playofful Europa League i-au eliminat pe macedonienii de la Shkendija cu scorul de 7-0 a general. Dupa aceea a urmat un meci cu Lazio in deplasare, meci ce l-au pierdut cu 4-1 si antrenorul Montella a fost nevoit sa schimbe sistemul de joc dupa acel meci. Ei joaca acum in sistemul 3-5-2, lucru ce a fost benefic pentru echipa, ei castigand in Europa League cu Austria Vienna cu 5-1, si cu Udinese si SPAL in Serie A. In meciul cu Sampdoria este de asteptat ca ei sa joace in acelasi sistem, singurii absenti fiind fundasii Conti si Antonelli si mijlocasul Montolivo.

{{notification_msg}}