Italia Serie A:Napoli - Lazio

Analiza meciuri

SSC Napoli – Lazio Roma

Etapa a 24 a din Serie A ne aduce un derby pe San Paolo intre liderul Napoli si ocupanta locului trei Lazio, echipa ce are 14 puncte mai putin in clasament. Lazio vine dupa doua infrangeri in campionat si una in Cupa, in vreme ce Napoli are o serie de sapte victorii in campionat.

SSC Napoli

Napoli este favorita in acest meci, ei fiind la un punct in fata locului doi ocupat de Juventus. Presiunea pentru castigarea campionatului este mare dar napoletanii fac fata cu brio acestui lucru, ei avand o serie de sapte victorii consecutive in campionat, insa in Cupa au pierdut cu Atalanta si au fost eliminati. Acum ei probabil ca vor juca foarte ofensiv, victoria fiind necesara pentru a ii mentine pe primul loc. Fundasul Ghoulam si atacantul Milik sunt accidentati, in vreme ce fundasul Albiol este incert pentru acest meci.

Lazio Roma

Lazio vine dupa o serie de doua infrangeri in campionat, una contra lui Milan si una contra lui Genoa si astfel mai au doar un punct in fata lui Inter si doua in fata Romei. Lazio a mai facut egal 0-0 in prima mansa a semifinalei Cupei Italiei pe San Siro contra lui Milan iar acum are un meci dificil contra liderului Napoli, meci in care la echipa revin dupa suspendare mijlocasii Milinkovic, Savic si Lulic, in vreme ce Gennaro este accidentat.

{{notification_msg}}