Italia Serie A:Napoli - Juventus

Analiza meciuri

SSC Napoli – Juventus

Datorita meciurilor jucate in Liga Campionilor aceste doua echipe se intalnesc in etapa a 15 a din Serie A, Napoli este pe primul loc si are patru puncte in plus decat Juventus, echipa ce se claseaza pe locul doi. Sezonul trecut Juventus a castigat acasa si a facut egal in deplasare la Napoli in campionat si s-a calificat mai departe in finala Cupei dupa doua egaluri contra napoletanilor.

Napoli

Napoli crede mai mult ca oricand in victorie, ei fiind si deasupra lui Juventus in campionat datorita faptului ca au inregistrat pana acum 12 victorii si doua egaluri si este echipa cu cele mai putine goluri primite din campionat. In Liga Campionilor ei au invins cu 3-0 pe Shakhtar si pentru a se califica din grupa au nevoie sa invinga pe Feyenoord si Shakhtar sa piarda cu Manchester City. Acum insa ei doresc victoria si cele trei puncte puse in joc contra lui Juventus, chiar daca nu se vor baza pe fundasul Ghoulam si atacantul Milik in acest meci.

Juventus

Juventus este campioana Italiei si ocupa momentan locul trei in campionat, fiind la doua puncte de Inter si patru fata de Napoli. Juve a inregistrat deja doua esecuri in campionat si nu doreste inca unul in acest derbi, mai ales ca in cazul unei victorii ei s-ar apropia la un singur punct de Napoli. Saptamana viitoare ei joaca in Liga Campionilor si se pot califica din grupa daca inving pe Olympiakos, sau Sporting sa nu invinga Barcelona acasa. Acum se concentreaza sa castige in acest derbi al Serie A, sigurii jucatori indisponibili sunt atacantii Higuain, Bernardeschi si Pjaca.

{{notification_msg}}