Italia Serie A:Napoli - Inter Milano

Analiza meciuri

SSC Napoli – Inter Milano

Acest meci este un derbi al campionatului Italiei si se joaca intre echipa de pe primul loc, Napoli si ocupanta locului secund, Inter. Aceste echipe sunt singurele neinvinse din Serie A, iar Napoli are cu doua puncte mai mult in clasament. In meciurile directe din sezonul trecut, Napoli s-a impus in ambele intalniri.

SSC Napoli

Napoli joaca acest meci la victorie, ei avand sansa sa isi mareasca avansul fata de Inter, in vreme ce diferenta fata de echipa de pe locul trei, Juventus este de cinci puncte. Napoli a invins in ultima etapa pe Roma si si-a mentinut invincibilitatea in campionat, acolo unde este si cea mai eficienta echipa, avand 26 de goluri marcate. In Liga Campionilor lucrurile stau altfel, ei acumuland trei puncte in trei meciuri, dupa ce au fost invinsi de Manchester City si Shakhtar si au invins pe cei de la Feyenoord. Pentru acest meci singurii jucatori absenti sunt Insignie si Milik, acestia fiind accidentati.

Inter Milano

Inter este pe locul doi in Serie A si are sapte victorii si un egal, fiind la doua puncte in spatele lui Napoli. Acum ei au sansa sa treaca pe primul loc, fiind si foarte motivati in acest sens chiar daca joaca impotriva echipei ce a realizat numai victorii pana acum. Inter are si un avantaj prin faptul ca nu joaca in competitiile europene si au si moralul ridicat dupa ce etapa trecuta i-au invins pe rivalii de la Milan cu 3-2. Pentru acest meci mijlocasii Brozovic si Joao Mario nu vor fi pe teren, ei fiind accidentati.

{{notification_msg}}