Italia Serie A:Lazio - Torino

Analiza meciuri

Lazio Roma – FC Torino

In ultimul meci din etapa a 16 a din Serie A, echipa situata pe locul cinci Lazio, intalneste echipa situata pe locul 11, FC Torino. Lazio are 12 puncte in plus, iar Torino are o serie de 6 meciuri fara infrangere. Sezonul trecut in meciurile directe Lazio a invins la Roma, in vreme ce meciul de la Torino s-a terminat la egalitate.

Lazio Roma

Lazio are nevoie de victorie in acest meci, ei dupa o serie de sapte victorii au pierdut in derbiul cu AS Roma cu 2-1 si au facut egal cu Fiorentina 1-1 si s-au indepartat de echipele fruntase din campionat. Etapa trecuta au invins pe Sampdoria cu 2-1 si sunt la doua puncte de AS Roma si la cinci puncte de Juventus, echipa ce are si un meci in plus jucat. Lazio s-a calificat mai departe din grupele Europa League chiar daca a pierdut cu Waregem cu 3-2 in ultimul meci jucat. Pentru acest meci ei nu vor conta pe mijlocasul Gennaro si pe atacantul Nani, acestia fiind accidentati.

FC Torino

Torino vine dupa o serie de sase partide fara infrangere, dintre care au invins pe Cagliari si pe Carpi in Cupa Italiei si au facut patru egaluri, unul chiar contra lui AC Milan. Ei sunt la mijlocul clasamentului, la sase puncte de locurile care duc in Europa League si la 10 puncte de locurile retrogradabile. Aceasta clasare ii ajuta sa joace fara mare presiune acest meci pe care probabil ca il vor aborda la victorie chiar daca fundasul Ansaldi, mijlocasul Obi si atacantul Niang sunt accidentati si probabil nu vor juca.

{{notification_msg}}