Italia Serie A:Lazio - Napoli

Analiza meciuri

Lazio Roma – SSC Napoli

Acesta este unul dintre cele mai interesante dueluri din etapa a cincea din Serie A si ne aduce fata in fata pe ocupanta locului patru Lazio si pe liderul campionatului Napoli, distanta dintre aceste doua echipe fiind de doua puncte. Niciuna dintre echipe nu este invinsa in actualul sezon, si toata lumea se asteapta la un meci spectaculos pe stadionul Olimpic. Anul trecut Napoli a invins pe Lazio la Roma cu 3-0, in vreme ce la Napoli scorul a fost egal 1-1.

Lazio Roma

Lazio este increzatoare in victorie, mai ales ca ea vine dupa o serie de patru victorii, in deplasare cu Chievo si Genoa si acasa cu Milan in campionat, dar si o victorie cu Vitesse cu 3-2 in Europa League. Lazio a castigat si Supercupa Italiei la inceputul sezonului, meci in care au invins pe campioana Juventus cu 3-2. Singurul pas gresit l-au facut in prima etapa, atunci cand au facut egal 0-0 cu noupromovata SPAL. Pentru acest meci singurii absenti sunt stopperul Wallace si mijlocasul Anderson.

SSC Napoli

Napoli are un inceput mai bun decat Lazio in acest sezon si a castigat toate cele patru partide jucate, in vreme ce in Liga Campionilor ei au pierdut in deplasare cu 2-1 in fata celor de la Shakhtar, si le v-a fi foarte greu sa ajunga in saisprazecimi, avand in vedere ca mai au de jucat cu Manchester City si cu Feyenoord. In Liga Campionilor, Napoli a jucat si in playoff, acolo unde au invins pe Nice, in vreme ce in Serie A au invins acasa pe Atalanta si Benevento, iar in deplasare pe Verona si Bologna. In urma acestor rezultate Napoli este lider in campionat si acum joaca impotriva lui Lazio, un adversar mai puternic decat celelalte echipe pe care le-a intalnit. Antrenorul Sarri se bazeaza pe toti jucatorii pentru acest meci, neavand probleme de lot.

{{notification_msg}}