Italia Serie A:Lazio - Juventus

Analiza meciuri

Lazio Roma – Juventus

Acest weekend ne aduce trei derbiuri in campionatul Italiei, iar primul dintre ele este partida dintre ocupanta locului trei, Lazio si ocupanta locului doi, Juventus. Juventus are 13 puncte in plus si a ajuns si in finala Cupei Italiei, in vreme ce Lazio a fost eliminate de Milan la penaltiuri. Lazio a invins insa pe Juventus de doua ori anul trecut, o data in Supercupa Italiei cu 3-2 si odata in campionat cu 2-1.

Lazio Roma

Lazio incearca sa razbune in acest meci ultima infrangere dintr-o serie de 10 contra celor de la Juventus, infrangere ce a avut loc in finala Cupei Italiei de anul trecut, iar acum cu Inzaghi pe banca echipa joaca bine chiar daca au pierdut contra lui Milan in Cupa Italiei. Inaintea meciului de cupa Roma venea dupa trei victorii dintre care una in Europa League. Caceres este accidentat si nu va fi pe teren, la fel ca si fundasul Marusic care este suspendat.

Juventus

Juventus vine dupa o calificare in finala Cupei Italiei, si dupa o serie de noua victorii in campionat, fiind pe locul doi la patru puncte de liderul Napoli cu un joc mai putin disputant. In Liga Campionilor ii asteapta un meci greu contra lui Tottenham dup ace au facut 2-2 acasa in mansa tur. Fundasul Sciglio, si atacantii Cuadrado si Bernardeschi sunt accidentati si nu vor fi pe teren in acest meci.

{{notification_msg}}