Italia Serie A:Juventus - Torino

Analiza meciuri

Juventus – FC Torino

Acest meci este un mare derbi local din Serie A si se joaca intre campioana Juventus, echipa ce are cinci victorii in cinci etape jucate, si Torino, echipa ce are trei victorii si doua egaluri. Juventus este pe primul loc in clasament, in vreme ce Torino este pe locul cinci, diferenta intre ele fiind de patru puncte.

Juventus

Juventus vrea sa-si pastreze invincibilitatea sezonul acesta in campionat, cu toate ca la inceputul sezonului a fost invinsa de Lazio in Supercupa cu 3-2 si de Barcelona in Liga Campionilor cu 3-0, lucru ce le-a complicat putin situatia in aceasta competitie. Dupa infrangerea de pe Camp Nou, antrenorul Allegri a castigat doua jocuri in Serie A, acolo unde a invins pe Sassuolo si pe Fiorentina. In meciul cu Fiorentina, Allegri a odihnit cativa jucatori, dar acum este de asteptat ca el sa foloseasca cea mai buna echipa disponibila. Fundasul Sciglio, mijlocaii Khedira si Marchisio si atacantul Pjaka sunt accidentati si nu vor juca in acest meci.

FC Torino

Atmosfera este foarte buna in tabara celor de la Torino inaintea acestui meci, echipa fiind inca neinvinsa in acest sezon dupa ce au invins pe Trapani cu 7-0 in Cupa Italiei si pe Benevento, Udinese si Sassuolo si a facut egal cu Bologna si Sampdoria in campionat. Jucatorii antrenati de Mihajlovic au inscris in fiecare meci jucat sezonul acesta, dar au primit patru goluri in ultimele doua meciuri jucate. Datorita acestui lucru el probabil ca v-a schimba ceva in aparare, Silvestri si Moreti probabil vor fi titulari, in vreme ce Barreca, Bonifazi,Acquah si Obi sunt accidentati si vor lipsi in acest meci.

{{notification_msg}}