Italia Serie A:Juventus - Fiorentina

Analiza meciuri

Juventus – AC Fiorentina

In etapa a cincea din Serie A avem un nou derbi, un meci in care se intalnesc campioana Juventus si Fiorentina. Juventus are punctaj maxim pana acum, in vreme ce Fiorentina este pe locul noua, iar diferenta dintre aceste doua echipe este de sase puncte. Anul trecut in meciurile directe din campionat, ambele echipe au castigat meciurile jucate acasa.

Juventus

Juventus a castigat ultimele trei intalniri acasa cu Fiorentina si este logic ca ei sa fie increzatori ca vor castiga si aceasta intalnire. Juventus a inceput campionatul cu o infrangere in Supercupa Italiei contra lui Lazio, iar in campionat au invins pe Genoa cu 4-2, Cagliari si Chievo cu 3-0 si cu Sassuolo cu 3-1, dar au pierdut in Liga Campionilor cu 3-0 contra celor de la Barcelona. Fundasii De Sciglio si Howedes, mijlocasii Khedira si Marchisio si atacantul Pjaca sunt accidentati si vor lipsi in acest meci.

AC Fiorentina

Fiorentine a inceput campionatul cu doua infrangeri contra celor de la Inter in deplasare si Sampdoria acasa, dar in urmatoarele doua meciuri a invins pe Verona in deplasare cu 5-0 si pe Bologna acasa cu 2-1. Atmosfera in vestiar este foarte buna dupa ultimele doua partide, echipa suferind si foarte multe modificari vara aceasta,fiind adusi multi jucatori si un nou antrenor, pe Pioli. Aceste modificari sunt cauza rezultatelor mai slabe din inceputul campionatului, echipa revenindu-si pe parcurs si acum cu Juventus probabil v-a juca la capacitate maxima. Pioli probabil v-a introduce acelasi prim 11 ca in etapa precedenta, singurul indisponibil fiind mijlocasul Saponara.

{{notification_msg}}