Italia Serie A:Inter Milano - Napoli

Analiza meciuri

Inter Milano – SSC Napoli

Ultimul meci al etapei a 28 a din Serie A este si cel mai important, echipa de pe locul cinci, Inter, urmeaza sa o intalneasca pe echipa de pe primul loc, Napoli. Napoli are 18 puncte in plus, iar meciul direct dintre aceste echipe din turul campionatului s-a terminat nedecis 0-0.

Inter Milano

Inter nu a jucat etapa trecuta contra Milanului, meciul fiind amanat, iar in ultimul meci din campionat a invins pe Benevento cu 2-0 acasa, in vreme ce in deplasare nu a mai invins din Noiembrie si astfel au cazut pe locul cinci in campionat. Lupta pentru locurile de Liga Campionilor nu este inca incheiata, Inter fiind la un punct de locul patru ocupat de Lazio si la cinci puncte de locul trei ocupat de Roma. Roma are doua meciuri in plus jucate, in vreme ce Lazio unul, iar o victorie in acest meci este esentiala pentru Inter. Stopperul Ranocchia este singurul jucator accidentat al Interului.

SSC Napoli

Napoli a facut un pas gresit in lupta pentru titlu etapa trecute, ei fiind invinsi acasa de Roma cu 4-2. Si asa Napoli este inca lider, dar Juventus esta la un punct in spate si are si un meci mai putin disputat. Napoli a fost eliminata din Europa League de Leipzig, iar in Cupa Italiei de catre Atalanta si se poate concentra doar pe campionat spre deosebire de Juventus care joaca in trei competitii. Fundasii Ghoulam si Chiriches sunt accidentati si nu vor fi pe teren in meciul cu Inter.

{{notification_msg}}