Italia Serie A:Inter Milano - Fiorentina

Analiza meciuri

Inter – AC Fiorentina

Acest meci este un derbi al primei etape din Serie A si se joaca intre doua echipe ce nu au avut un sezon prea bun anul trecut, Inter terminand pe locul sapte, iar Fiorentina pe locul opt. In meciurile directe anul trecut fiecare echipa si-a castigat meciul jucat acasa.

Inter Milano

Inter a avut un sezon prost anul trecut si pentru asta antrenorul Piolo a fost schimbat, in locul lui venind Spaletti de la Roma. Acum toata lumea asteapta ca acesta sa duca echipa in Liga Campionilor si sa ii readuca in lupta pentru titlu. Acest lucru v-a fi dificil deoarece atmosfera in vestiar este una proasta si au facut doar cinci transferuri vara aceasta, Padelli, Skriniar, Dalbert, Vecino si Valero. La capitolul plecari ii mentionam pe Medel, Murillo si Banego, iar singurul jucator indisponibil este fundasul Santon.

AC Fiorentina

Fiorentina a terminat sezonul precedent pe locul opt si nu vor juca dupa mult timp in competitiile europene. Vara aceasta conducerea clubului a redus foarte mult bugetul pentru anul acesta, fapt ce l-a determinat pe antrenorul lor Sousa sa paraseasca echipa. In locul sau a venit chiar Piolo care a antrenat pe Inter. Acesta s-a confruntat cu un val de jucatori care au parasit echipa, printre acestia ii mentionam pe portarul Tatarusanu, stopperii Rodriguez si Salcedo, mijlocasii Vecino si Valero si atacantii Bernardeschi si Ilici, in timp ce si Kalinic este ca si plecat. Nou veniti sunt fundasii Pezzella, Victor Hugo, Milenkovic si Gaspar, mijlocasii Veretout si Benassi si atacantii Simeone, Eysseric si Dias. Pentru acest meci ei nu se vor baza pe Chiesa, care este suspendat, in timp ce Badelj si Saponare sunt incerti.

{{notification_msg}}